Aangifte en belastingadvies

Leafz Verwaal Belastingen
Leafz Verwaal Belastingen

Belastingadvies is een onlosmakend onderdeel van de financiële administratie bij uw onderneming. Leafz Verwaal is zowel een administratiekantoor als belastingadvieskantoor. Wij hebben alle expertise en kennis in huis om u te helpen met al uw fiscale zaken, ook met complexere belastingzaken. Als administratiekantoor zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving die voor uw onderneming van belang kunnen zijn. Hierbij dient u te denken aan omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Wij kunnen voor u de betreffende aangiften verzorgen en u voorzien van advies omtrent uw aangiften en uw persoonlijke positie. Uiteindelijk bent u als privé-persoon erbij gebaat dat uw aangiften juist en tijdig bij de belastingdienst worden ingediend waarbij wel, binnen de regels van de wet, optimaal gebruik is gemaakt van de fiscale faciliteiten en mogelijkheden.

Zo kunnen wij u onder andere ook adviseren welke constructie voor u het beste is, een VOF, BV of eenmanszaak en begeleiden u bijvoorbeeld van BV naar eenmanszaak of van eenmanszaak naar BV.

Het opstellen van een aangifte erf- of schenkbelasting is in vele gevallen specialistisch werk. Binnen ons netwerk werken wij heel nauw samen met een specialist op dit gebied. Zo maken we het mogelijk dat we samen met de notaris deze aangifte voor u kunnen verzorgen. Wij kennen namelijk als geen ander uw persoonlijke omstandigheden en vermogensbestanddelen en kunnen gezamenlijk voor u het beste resultaat bereiken.

Scroll naar boven