Financiele Administratie

financiele-administratie2
Financiele Administratie | Administratiekantoor Verwaal

Als ondernemer komen er veel werkzaamheden op u af, waaronder ook de boekhouding van uw onderneming. Leafz Verwaal is een klantgericht administratiekantoor die u graag begeleidt en adviseert omtrent uw financiële zaken. Als Leafz kantoor kunnen wij u ontzorgen van de administratieve zaken, zodat u zich als ondernemer kan richten op de ontwikkeling en uitbouw van uw onderneming. Als Leafz kantoor gaan wij verder dan het alleen maar op een geautomatiseerde verwerken van uw financiële administratie. U dient ons meer te zien als uw partner voor financiële vraagstukken en huisarts voor uw onderneming. Uiteraard zijn er zaken die door een specialist gedaan dienen te worden. Door onze strategische samenwerking in Leafz kunnen wij u als kantoor volledig van dienst zijn.

Voor het verwerken van de administratie werken wij met een online toepassing waarin koppelingen zijn gemaakt met de drie grootbanken en om de bankmutaties dagelijks in te lezen. U kunt er als ondernemer voor kiezen om ook uw eigen facturatie via dit systeem te verwerken, zodat u ervoor zorgt dat uw facturen elektronisch verstuurd worden en voldoen aan de juiste factuurvereisten. Indien gewenst kunnen uw inkoopfacturen gedigitaliseerd worden ingelezen, waardoor ze voor u overal benaderbaar zijn en goed zijn terug te vinden. Het “gesleep”met uw financiële administratie van en naar het administratiekantoor is dan niet meer noodzakelijk. Uiteraard blijft dat altijd mogelijk.

Naast het verwerken van de financiële administratie verzorgen wij voor u de aangiften omzetbelasting en kunnen wij u periodiek voorzien van financiële informatie omtrent uw onderneming. Uiteraard kunt u ook zelf de status volgen op een financieel dashboard wat u ter beschikking wordt gesteld.

Kortom wij kunnen u als Leafz kantoor volledig ontzorgen van de financiële administratie zowel bij ons op kantoor als bij u op locatie.

Naast het verwerken en/of controleren van de administratie kunnen wij u ook van dienst zijn met het opstellen van prognose en investeringsplannen. Deze kunnen dan periodiek aan u gerapporteerd worden in relatie tot de daadwerkelijk behaalde resultaten. Tevens kunnen deze bescheiden van belang zijn voor een financieringsaanvraag of investeringsbeslissing.

Scroll naar boven