Starters

Leafz Verwaal Starters
Leafz Verwaal Starters

Je bent van plan om een eigen bedrijf te starten? Misschien wel als eenmanszaak, zzp-er of meteen als BV. Wij begeleiden startende ondernemers voorafgaand, tijdens en na de start van een eigen zaak.

Voorafgaand aan de start van je bedrijf
In deze fase heb je verschillende vragen. Waarschijnlijk is het bedrijfsidee al duidelijk, maar in welke rechtsvorm gaat je bedrijf starten? Is een auto van de zaak voordeliger of juist niet? Welke fiscale aftrekposten zijn er voor startende zzp-ers? Wij helpen je met het beantwoorden van deze vragen.
Daarnaast heb je misschien hulp nodig bij het opstellen van een ondernemingsplan welke weer van belang kan zijn bij het aanvragen van een financiering. Door onze ervaring en samenwerking met een financieringsspecialist weten wij waaraan een ondernemingsplan moet voldoen om tot een succesvolle aanvraag te komen. Naast het beantwoorden van vragen en het eventueel maken van een ondernemersplan verzorgen we de administratie. Hierdoor kan je je als startende ondernemer gaan richten op het bedrijf.

Tijdens de start van je bedrijf
Voor de start van een eigen bedrijf moet je ervoor zorgen dat alles goed geregeld is. Dit vergroot de kans op succes als starter of zzp-er en zorgt er tevens voor dat jij je volledig op je bedrijf kunt focussen.
Als starter krijg je voor het eerst te maken met een dagelijkse administratie. Wij richten een effectieve en overzichtelijke administratie voor je in. Het is belangrijk dat de administratie overzichtelijk is en blijft. Wij verzorgen iedere maand of kwartaal de aangifte omzetbelasting. Daarnaast gaan wij tussentijds met je in gesprek over de voortgang van je bedrijf. Op deze momenten kun je als ondernemer of zzp-er nog actie ondernemen om gestelde doelstellingen te bereiken. Achteraf, wanneer het jaarrapport is opgemaakt, kun je niets meer bijsturen.

Na de start van je bedrijf
Ondersteunen wij je met diverse boekhoudkundige vragen, investeringsbeslissingen en/of andere fiscale vragen. Na het eerste boekjaar stellen wij het jaarrapport op. Daarnaast verzorgen we de aangifte inkomstenbelasting. Voor het nieuwe jaar gaan we dan weer om de tafel, om een nieuwe prognose voor dat jaar op te stellen. Vanaf de start van jouw bedrijf zijn we betrokken. Dit persoonlijke contact vinden wij belangrijk bij de relatie die we met elkaar aangaan.

Contact
Wij zijn graag het administratiekantoor, dat u vooruit helpt met uw onderneming. Dankzij onze persoonlijke benadering en laagdrempelige sfeer gingen al heel wat anderen u voor. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact op.

Scroll naar boven