Over ons

Ons netwerk

Wij bieden een breed pakket aan diensten. Wanneer uw zaak vraagt om een specialist kunnen wij een beroep doen op specialisten in ons netwerk. Daarbij zullen wij altijd zelf bij het proces betrokken blijven.

Ons netwerk bestaat o.a. uit de volgende specialisten:

  • Accountants
  • Notarissen
  • (Arbeids) juristen
  • Advocaten
  • Verzekeringsadviseurs
  • Mediators
  • Corporate Finance specialisten

Onze historie

Administratiekantoor Verwaal is eind jaren 60 ontstaan uit een overname.
W. Verwaal was werkzaam bij kantoor Molenaar en heeft dit kantoor overgenomen. De vestiging was in Berkenwoude . In de beginjaren bestond het cliëntenbestand hoofdzakelijk uit agrarische ondernemers en de plaatselijke middenstand. De plaatselijke middenstand werd steeds minder en zijn er andere MKB ondernemers in en buiten de Krimpenerwaard cliënt geworden. De agrarische ondernemers zijn ook gedeeltelijk vertrokken uit de Krimpenerwaard en wij zijn gedeeltelijk meegegaan met deze ondernemers vandaar dat wij nu ook cliënten hebben ver buiten de Krimpenerwaard.

Begin jaren 80 zijn we verhuisd naar Bergambacht en zijn daar doorgegroeid. We zijn inmiddels drie keer verhuisd binnen Bergambacht. Nu zijn we gevestigd aan de Meidoornstraat 3F in Bergambacht. Begin jaren 80 is J. Verwaal eerst in loondienst getreden bij zijn vader en half jaren 90 is de maatschap ontstaan. Het is een echt familiebedrijf.

Onze visie

administratiekantoorverwaal-over-ons

In 2013 zijn we in contact gekomen met kantoor BLM uit Veldhoven. Het contact met kantoor BLM is van het begin af aan prettig en laagdrempelig. Na diverse besprekingen over de toekomst van kleinere kantoren is het Leafz concept ontstaan. We hebben veel profijt van het Leafz concept we krijgen veel ondersteuning in elke vorm.

Een dergelijke samenwerking is in deze tijd niet meer weg te denken alles wordt te gecompliceerd en als klein kantoor kan je niet overal van op de hoogte blijven en is het prettig als je terug kan vallen op een wat grotere organisatie die wel kennis en kunde in huis hebben. Je kan zo gezamenlijk de vragen van cliënten bespreken en zo een goed advies aan de cliënt geven.

LEAFZ

Als administratiekantoor Verwaal Leafz hebben wij ervoor gekozen om een strategische intensieve samenwerking aan te gaan met de kennis en expertise van Leafz B.V. Middels deze samenwerking zijn wij als administratiekantoor in staat u volledig te bedienen, zowel privé als zakelijk en blijven wij en u op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Leafz is voor ons niet alleen een kennispartner maar biedt ook voor u een continuïteit in de dienstverlening. Een vaak gehoord argument om niet voor een administratiekantoor te kiezen is dat niet alle expertise is huis is en dat als er iets gebeurd met de eigenaar van het administratiekantoor er geen continuïteit meer is in de dienstverlening. Beide argumenten zijn door aansluiting bij Leafz ondervangen. Tevens is door de aansluiting bij Leafz onze geautomatiseerde omgeving verder geprofessionaliseerd en beschikken wij nu over de laatste kennisdatabanken en “state of the art” software en toepassingen.

Scroll naar boven