Loonadministratie

Leafz Verwaal Loonadministratie
Leafz Verwaal Loonadministratie

Iedereen die personeel in dienst heeft, moet een loonadministratie bijhouden voor de belastingdienst. Loonadministratie is een complex vakgebied met veel wet- en regelgeving. Voor ondernemers brengt het verzorgen van de loonadministratie vaak veel administratieve rompslomp met zich mee. Door uw loonadministratie uit te besteden, kunt u zich volledig richten op uw bedrijf en weet u zeker dat uw loonadministratie voldoet aan alle wettelijke regels en eisen.

Leafz Verwaal verzorgt uw gehele loonadministratie. Zo zetten wij uw loonadministratie op, melden nieuwe medewerkers aan bij alle instanties en vragen het loonbelastingnummer aan. Uw personeel ontvangt maandelijks de loonstroken en jaarlijks de jaaropgave. Tevens verzorgen wij de loonaangifte voor de belastingdienst en leveren wij de informatie die verwerkt moet worden in de financiële administratie. Het aanbieden van de informatie naar u als werkgever en naar de werknemer gebeurt in een beveiligde omgeving. In deze beveiligde omgeving kunnen u of uw medewerkers de loonstroken inzien en/of downloaden. Voor wat betreft het werkgeversgedeelte kunt u wijzigingen doorgeven en indien gewenst tevens een compleet personeelsdossier bijhouden. Hierin kunnen correspondentie, arbeidscontracten en bijvoorbeeld functioneringsgesprekken digitaal worden vastgelegd. Voor de werknemers noemen wij dit “Employee Self Service (ESS)” en voor de werkgevers “Manager Self Service (MSS)”.

Aangezien de wet- en regelgeving op het gebied steeds aan veranderingen onderhevig is, is het voor u als werkgever van cruciaal belang dat de arbeidscontracten van uw medewerkers voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Dat is specialistenwerk dat wij graag voor u kunnen verzorgen met onze arbeidsrechtjurist. Deze jurist kan u eventueel ook adviseren of begeleiden bij bijvoorbeeld ontslagaanvragen of werknemersparticipatie.

Scroll naar boven